Airport Garden – Turaquadra – NEKRETNINE ZA PRODAJU

Na ekskluzivnoj lokaciji na Novom Beogradu, optimalno udaljenoj od svih relevantnih tačaka i najvažnijih saobraćajnica, u izgradnji je arhitektonski impresivan, estetski atraktivan i funkcionalno superioran rezidencijalni kompleks Airport Garden, kreiran za udoban i moderan način života svojih budućih stanara.

Vrhunski projektovan dizajn prostora i pažljivo odabrani sadržaji premijum kvaliteta jedinstvena su formula za sigurnu investiciju i udoban život. Prestižna lokacija ovog kompleksa nudi kvalitetnu infrastrukturu i nebrojene, a za svakodnevni život neophodne sadržaje i funkcionalnosti, kao i laku i praktičnu povezanost sa svim ključnim tačkama u gradu.

U ponudi su stanovi različitih struktura od garsonjera do šestosobnih. Svi stanovi, bez obzira na strukturu, imaju visoku iskorišćenost prostora, a svaki, sem garsonjera, poseduje lođu. Dnevna zona je veoma prostrana i obuhvata prostor dnevne sobe, trpezarije i otvorene kuhinje. Iz ove dnevne zone je obezbeđen direktan izlazak na lođu.

Airport Garden je kreiran na osnovu vanvremenskih sofisticiranih formata savremenog dizajna uz korišćenje opreme, detalja i materijalizacija koji prostore za svakodnevni boravak čine udobnim, toplim, životnim i funkcionalnim. Neke od ključnih karakteristika koje odlikuju ovaj prestižan projekat su sledeće:

  • Ventilisana fasada sa plemenitim oblogama i tamnom aluminijumskom stolarijom
  • Pregradni zidovi od blokova za maksimalnu zvučnu izolaciju
  • Visokokvalitetni enterijerski materijali neutralne estetike
  • Autonomno grejanje i hlađenje 24/7, nezavisno od grejne sezone
  • Zidna klimatizacija bez radijatora i klima uređaja za vrhunski bešumni komfor
  • Visokofunkcionalna distribucija prostora za svaki tip stana
  • Profesionalni menadžment zgrade
  • Park za decu i uslovi za brigu o kućnim ljubimcima

Sistem grejanja je najsavremenijeg, prestižnog zidnog sistema bez radijatora, u kombinaciji sa podnim grejanjem kupatilskih prostorija i kuhinja, sa nezavisnim energentom od toplotnih pumpi i individualnim kalorimetrima za merenje utroška za svaki stan posebno. Sistem hlađenja je takođe sa najsavremenijim zidnim sistemom, sa nezavisnim energentom od toplotnih pumpi. Regulacija temperature se vrši u svakoj stambenoj prostoriji zasebno putem termostata.

Završetak gradnje prve faze planiran je za januar 2025. godine.

Za više detalja o samom projektu i raspoloživim stanovima, registrujte se slanjem upita pored.



Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours